2. 8. 2025   |   svátek má Gustav
 

Míša řezy

Název Množství a jednotka
polohrubá mouka 250 g
moučkový cukr 180 g
máslo 180 g
vejce 3 ks
mléko 50 ml
Zobrazit všechny ingredience

Tvarohový krém

Název Množství a jednotka
tvaroh 500 g
máslo 250 g
moučkový cukr 200 g
vanilkový cukr 1 ks
moučník
Kuchyně: česká
Příprava: 30 min.
Vaření: 40 min.
Mamut :-)



Postup
Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakao a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Upečeme při teplotě 180° 30-40 minut a necháme vychladnout. Vychladlý moučník potřeme náplní a polijeme čokoládovou polevou.

Krém:
Změklé máslo utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem a smícháme s tvarohem.


Další fotografie
 


RECEPTY

Zelný salát s mrkví

Postup: Půlku menšího hlávkového zelí nakrouháme, podlijeme vodou a povaříme v osolené... zobrazit recept

RECEPTY

Rybí karbanátky

Postup: Rybí maso povaříme asi 5 minut ve vodě. Pak ho vykostíme a umeleme. Dáme do... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňová bublanina

Postup: Třeme cukr, máslo, žloutky, přidáme tři lžíce vroucí vody, mouku, mléko a půl... zobrazit recept

RECEPTY

Sandokanovy oči

Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept

RECEPTY

Uzená polévka se zeleninou a kroupami

Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...